2006-04-11 17 瀏覽
幫襯過幾次,水準仍算保持到.炸子雞皮脆肉滑,正!桂魚卷仲係咁好味,頭同尾炸得岩岩好,鬆化得嚟魚肉唔會乾,但中間d魚片明顯少咗,唔通條魚瘦咗??鵪鶉鬆味道適中,不會太濃味,生菜的確好新鮮,再加d甜醬一齊食,好好味...上湯炸粉果本來是我最回味的其中一味,但今次唔知係咪我地一早就叫,覺得有好多隻都炸到好老身,感覺好似番炸咁(但後來見到隔離枱嗰碟真係靚好多,金黃鮮豔,視覺一流),d上湯又太淡,同上次嚟食差好遠!!!椒鹽豆腐唔錯,外脆內滑,口感唔錯,蝦多士第一次食,個人覺得ok啦!上次叫清菜時,覺得太油,今次要上湯浸,的確唔錯,唔喜歡太油的朋友記住啦,mud菜都可上湯浸架..到至愛的布甸出場,可惜今次焗得唔夠金黃,否則層皮會更甘香,大家都覺得甜咗少少,如果淡dd就更正!!!最後食埋送上的綠豆沙,臭草味好香,煲到起晒沙,甜味剛剛好.唔錯~~8個人食$800有找,個個都好飽,算抵食
幫襯過幾次,水準仍算保持到.炸子雞皮脆肉滑,正!
8個人食$800有找,個個都好飽,算抵食