2017-12-26
聖誕食聖誕大餐,與友人一早book了這間新開的餐廳。午市有超過幾十款嘅套餐可以選擇,我同友人見啱食完早餐飽飽地,所以打算share一個套餐再加啲串燒小食店員服務態度非常友好主動同你介紹有啲咩食同埋建議你食啲乜嘢我哋就叫咗個美國安格斯牛柳溫泉蛋石鍋飯石鍋飯熱辣辣,吉開隻溫泉蛋同埋惹味嘅燒汁一齊撈勻成個飯,香氣十足🤤😍😍😍試吓佢啲牛柳先,哇!嫩滑到呢,好似BB嘅肌膚😂仲有少少入口即溶嘅感覺,一啲都唔肥膩,推薦!另外叫咗三串串燒,分別係牛脷、雞心、雞腎。店員話所有內臟都係係日本入貨,非常之新鮮。果然同一般放題嘅串燒唔同,超好食呀👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻!師傅用鹽燒已經可以帶出層次感,首先出面爽口脆身,然後唔洗點嚼就居然有一種係口中融化嘅感覺!真係好食到覺得自己咁大個人呢個聖誕最難忘最有意義😂!我一定會再黎食呢度嘅串燒拼盤,太後悔冇食羊架串燒嘅牛脷價錢都唔算平得一串,我覺得未夠喉於是叫多一款牛脷。呢款牛脷係煎嘅,對比串燒我覺得失色了。兩款嘅口感上面非常之唔同,呢款入邊充滿着油脂,而出邊係非常非常脆,但我個人比較喜歡串燒牛脷另外套餐有埋呢幾款前菜同埋甜品,感覺好抵食哈哈!下次再黎呢度食串燒!正!
店員服務態度非常友好主動同你介紹有啲咩食同埋建議你食啲乜嘢
另外叫咗三串串燒,分別係牛脷、雞心、雞腎。
我一定會再黎食呢度嘅串燒拼盤,太後悔冇食羊架
哈哈!下次再黎呢度食串燒!正!