2008-12-18 61 瀏覽
其實我開openrice都係因為想打呢個comment!不過因為之前俾人reject過一次.所以成日都唔記得打番!!!希望今次出到街啦我其實成左2次.簡直係天堂同地獄既分別!!!第一次係本身想食十人十色.不過因為執左...所以男友燥燥地.我就拿拿臨睇下邊間附近邊間唔駛等位加上之前聽日講過加記都ok.就謄粗粗去食啦不過又有surprise wow! 我地2個人叫左3樣野一個陽光十二菜一個銅鑼steam 肉餅一個天下第一骨同2個rice男友同我都係咁讚wow我最欣賞個陽光菜.因為只係48元但係就份量就大到你唔信!!!而且佢連個湯都好飲.最鍾意飲湯食菜既我就簡直清哂佢啦!而男友就一直好鍾意食steam肉餅.不過都讚佢呢個古法steam係好好食因為等得太耐同埋實在食唔哂我地就cancel左個第一骨。而賣單既時候只係80元!!我就覺得可以再試啦所以一個星期後既同一時間我又迫左男友去食叫既菜同上次差不多.不過今次好差呀!!!!! 個陽光菜係臭既!!!仲有好多爛菜!!! 而且個湯味精多到嘔!!!!!!!男友先話番我知其實佢一直都覺佢地係將賣唔去既菜求其烚一烚我自問好鍾意食菜.但都真係抵唔順!! \
其實我開openrice都係因為想打呢個comment!
希望今次出到街啦

我其實成左2次.簡直係天堂同地獄既分別!!!

第一次係本身想食十人十色.不過因為執左...
所以男友燥燥地.我就拿拿臨睇下邊間附近邊間唔駛等位
加上之前聽日講過加記都ok.就謄粗粗去食啦

不過又有surprise wow! 我地2個人叫左3樣野
一個陽光十二菜
一個銅鑼steam 肉餅
一個天下第一骨同2個rice

男友同我都係咁讚wow
而且佢連個湯都好飲.最鍾意飲湯食菜既我就簡直清哂佢啦!
因為等得太耐同埋實在食唔哂我地就cancel左個第一骨。

而賣單既時候只係80元!!我就覺得可以再試啦

所以一個星期後既同一時間我又迫左男友去食
叫既菜同上次差不多.不過今次好差呀!!!!!

男友先話番我知其實佢一直都覺佢地係將賣唔去既菜求其烚一烚
我自問好鍾意食菜.但都真係抵唔順!! \\
但係我同幾個waiter講個菜係臭既佢地都當我冇到囉!!!

我唔知點解一個星期既水準可以差咁遠
不過我以後唔會再來家啦!!!!!!!
冇謂搵自己教飛呀