餐廳: 意樂餐廳 (長發廣場)
資訊:

餐廳: 意樂餐廳 (長發廣場)
資訊:

此店剛開幕時味道很不錯,稱得上價廉物美,因此吸引很多街坊光顧,不過後來水準愈來愈差,不但上菜慢、味道差,服務更很惡劣,所以我很久沒有光顧。今日一家人決定再試下,只見店內客人不多,我們點了拿破侖海鮮玄米飯、wasabi煙肉雜菌意大利飯、有機雜菌白汁天使麵。天使麵麵質太林、很黏口,沒有白汁...d雜菌好乾..唔好食d飯濕左少少,wasabi味唔係好濃,不過配合d飯上黎個味道都幾特別,容易入口,只是煙肉同雜菌不多。呢個拿破侖飯最好味,d飯炒得幾香,d魷魚幾爽口,色水不錯,三十多元幾大碟所以都算抵吃。不過可能因為今日唔多人,所以d野食先會正常返少少,希望佢會一路回穩,本身這個商場就沒什麼選擇的了。

天使麵
天使麵麵質太林、很黏口,沒有白汁...d雜菌好乾..唔好食
wasabi意大利飯
拿破侖玄米飯