2013-10-28
27.Aug.2013 (TUE)今晚準新娘約埋我地一班姊妹們出去食飯 + 傾rundown. 所以有人提議哩度環境唔太過嘈吵 + 坐得舒服. 所以今晚我地一行7人就o黎左哩度晚餐.由於我地全部女仔都比較細食 + 最後減肥階段, 所以我地只係叫左3個款式, 但係加大左個size. 1) 意大利飯.似意大利飯, 但味道 + 質感都不像真正的意大利飯.2) 羊架.哩個味道都OK, 本人認為值得一試. 不過, 叫返生少少好d. 3) 闊條麵.十分普通的闊條麵 . . . . . 總結:環境 - 的確係坐得舒服 + 方便大家傾野.食物 - 普通. 我本人覺得好似比起6, 7年前的水準, 而家係失了手準. 服務 - 幾友善, 又會幫我地時不時加水. 亦樂意幫我地拍照.價錢 - 雖然只係叫左3款菜式, 但每人都要HKD158, 有點貴. 地點 - 相隔10-15分鐘前往地鐵站, 有些少不就腳.
1) 意大利飯.
似意大利飯, 但味道 + 質感都不像真正的意大利飯. 2) 羊架.
十分普通的闊條麵 . . . . . 總結:
環境 - 的確係坐得舒服 + 方便大家傾野.
地點 - 相隔10-15分鐘前往地鐵站, 有些少不就腳.