2019-02-26 516 瀏覽
以前喺悅來坊附近返工,會周不時嚟到呢到食lunch,夠近夠方便。不過自從轉咗工之後就好小再嚟呢到,今次返黎呢到食係因為新工放假,lunch時間搵返啲舊同事食飯傾下計,估唔到又水準又差咗唔小小妹今次叫咗越式肥牛湯河配龍眼蜜,諗住清清地食啲野又可以同同事傾下計,因為lunch時間有時都唔係太多人唔洗點等位可以坐耐啲。點知個湯好咸,要落返啲辣椒油去蓋啲咸味肥牛同粉都唔會話有咩特別,普普通通,但個湯真係咸都我唔識講野。。之前我都係會食啲冬蔭功湯粉﹑印尼炒飯都正正常常,但今次的確令我失望咗!龍眼蜜正正常常,唔會太甜落太多糖漿,呢次係我唯一一樣仲接受到嘅野!唔知仲會唔會有下次,下次如果再約返舊同事喺附近食飯我都唔會再簡佢了應該

點知個湯好咸,要落返啲辣椒油去蓋啲咸味