2017-07-19
今日當當做優惠,$10 有二隻脆香雞翼加細可樂小妹當然唔輸蝕啦!!即刻去買返二set 外帶一如以往,因為近住宅,附近有很多很多很多的屋苑😂基本上,因為方便,由其是放學時間都比較多人。今日約下午三點多去買野食,排隊龍不算長,但只開一個櫃。還好人龍不長,但我試過限量換公仔或撞岩早上返工或放學時間,人龍長得都幾誇張,其實己見門口不斷請人但都好似沒有改善講返今日十蚊套真係底送餐速度也很快,店舖面積都好大,有足夠位置比人坐,可能夏天,好多公公婆婆係到食野同傾計,但都不需要擔心坐位問題,因為有二邊而大部分人都會外帶返屋企食。同埋當當有雜誌,wifi 及BB 椅。所有堂食也不錯呢不過今日拎走返到屋企先知佢無比泰式辣醬我呢這是雞翼靈魂嘛……所以提提大家買完記得睇睇野食同用品齊唔齊全,有需要的話記得拎飲筒噢,因為環保佢地唔會自動比飲筒客人噢。