餐廳: 譚仔三哥米線 (MOSTown Street新港城中心大街(2期))
資訊:

2021-03-18 241 瀏覽
話說今日突然好想食辣, 就諗起譚仔三哥最近出咗個水煮鴨血米線, 就一於落街買個外賣加返屋企食! 雖然呢碗嘢等咗成半粒鐘, 但係買到返去食落第一口,就覺得等咁耐係值得嘅! 講返呢碗麵, 價錢 $39加飲品同埋小食就$14 , 價錢都還可以。 麵嘅份量算多,特別要讚一讚個豆卜, 好入味。 佢嘅鴨血都好好食, 如果唔鍾意食鴨血嘅朋友都可以試一試, 因為佢唔腥, 整得好好。 我今次叫咗五小辣 , 對我嚟講都唔算好辣, 但如果唔食得辣嘅朋友仔就唔係好建議你叫呢個餐。 雖然我係叫外賣, 但係攞到返去仲係熱辣辣!講一講小食今次我就叫咗麻辣手拍青瓜, 我略嫌佢嘅辣油多咗少少, 但整體嚟講都係好食嘅! 希望大家鍾意我嘅分享😆😆
2021-03-18
25 分鐘 (外賣自取)