2023-10-17 114 瀏覽
今日約左朋友食飯,系下午6點左右到餐廳,因為剛剛開始食飯時間,所以人唔算多,可以同朋友慢慢食坐下傾下計🤩🤩餐廳裝修華麗,亦有好多食物種類比客人選擇😋🍣🍜🍛⭐️ 呢個台式麻辣新鮮雞紅冰豆腐湯底,如果5星為最推薦⭐️我比5粒星!… ✨✨ 牛王莫牛五寶---新鮮滑牛,金錢展,牛胸爽,封門柳,黑柏葉。滑牛肉質鮮美,黑百葉爽口,味道豐富。擁有豐富口感和營養價值。✨ ✨ 豬天梯,豬黃喉---最出色,甘香滋味。✨ ✨肉質煮得爽彈,汁料味濃鮮甜,加上彈牙且掛汁力強,每口也是精華所在,令人回味難忘。✨ ✨ 澳洲鮮帶子---非常美味,肉質鮮美,味道豐富。也可以搭配各種不同的食材。這是一道非常特別的搭配,讓您感受到鮮美口感。 水魷 😋🍣🍜🍛⭐️最鍾意呢個,魷魚晶瑩通透,口感爽滑彈牙!大讚!