(非會員)
2006-06-05 10 瀏覽
我好同意亞frank既評語, 因為我同佢既遭遇差不多,我早一星期訂好位, 餐廳話會安排坐戶外, 點知去到要坐室內,如果係坐室內,用不著去老遠的元朗去泰菜啦,都算,我地一行兩架車,有一架先入去,之後一架個門口哥哥仔唔比我地入,叫我地走,去博愛醫院泊, 我地話係因為你呢度有車位, 我地先來, 佢竟然話出來食飯都唔爭在,跟住我地電聯已入去的朋友, 佢話車場入面仲有位,根本個哥哥仔就自己搞唔掂混亂既場面,就求其老點人走.之後,坐低等了幾個字都冇人招呼,出去點海鮮既攤檔又鬼咁多人,只得一個亞姐落單,好似係街市咁,到起菜時又錯漏百出,永遠唔對單, 又落漏單, 至於食物質素就冇樣好, 海鮮唔夠新鮮, 例如生蝦剌身, 炭燒蝦又唔夠炭燒味, 其他泰式熱盆又唔係特別好食, 椰青又唔夠凍,所以真係唔值得遠道而來.