餐廳: 小河內
資訊:

2017-08-23 866 瀏覽
永吉街呢條小巷有好野食越南菜,香港唔太多,主要都係d連鎖集團,愈做愈差。作為香港人已經好多野都無得選擇又要妥協,好彩食都總算有得揀。我就最中意小店,貪佢食品有質素得來又細心,老闆同職員又好禮貌~今次呢間食越南菜既小河內都無令我失望。先講個越南牛肉河粉,湯底味道岩岩好,唔會好似出面咁一味重味。中意食雞翼嘅朋友,你有福啦!牛油雞翼一流!牛油味岩岩好又唔油膩。我好彩有職員介紹,唔係就走寶😅我就勁中意法國麵包點咖哩。法包熱辣辣比我,再點埋個咖哩一齊食,冇得輸😲 雖然唔係大街,但都好方便wo~ 上環E1/E2 出口行2-3分鐘內到🚶🏻...大熱天時定落狗屎都唔太大問題😂誠意推介👍🏻
永吉街呢條小巷有好野食

誠意推介👍🏻