2023-04-14 616 瀏覽
今晚同朋友喺旺角食飯,原來Pizza maru喺旺角朗豪坊開咗分店!我超級鐘意食佢地嘅炸雞同埋拉絲芝士pizza,即刻提議去食啦!呢度好似係唔接受電話book位,唯有早d黎攞飛啦!要注意如果太多人等,會停止派飛架!等咗大約20分鐘終於可以入座~以往從來唔特別鐘意食韓式炸雞,但自從試咗pizza maru嘅炸雞之後就愛上了~ 熱辣辣又非常香脆,佢嘅sweet and spicy甜辣醬係我嘅首選以及唯一之選!!(唔建議聽朋友講叫雙拼,佢地都係會搶曬甜辣黎食!)之後叫咗兩個pizza~呢個就係重頭戲, Chicago Pizza!! 超!級!拉!絲!之!選!唔知點解我d 男仔friend 全部對呢個pizza無感,我真係覺得超級鐘意,拉絲拉到傻~ 可能真係女仔先鐘意食cheese
等咗大約20分鐘終於可以入座~

之後叫咗兩個pizza~

2023-01-26
20 分鐘 (堂食)