2021-01-02 232 瀏覽
錦田市街嘅一間咖啡店 對出就係錦田公路 每次都要做定心理準備等1個鐘啦~ .炒蛋好滑配上三文魚籽同洋蔥 好夾ꪔ̤̥ ‎而且帶子仲好大隻 但係唔夠鮮甜 揀左法式拖鞋包 唔會太硬 而且份量好足!另外仲叫左三文魚牛油果都好好食 焙茶拿鐵好好飲同濃 另外cascara tea個人麻麻 有咖啡香味同果酸嘅茶 但係所有飲品都會有nuts提供๑推薦大家一定要試下 唔會好甜 焙茶嘅香味同奶超重 ! 三文魚呢個我更加like! 有creamcheese同牛油果 雖然牛油果份量少啲 但係同三文魚好match Hojicha Latte 好濃郁好好飲(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
Hokkaido Scallop, Salmon Roe, Scramble Eggs & Onion on Ciabatta

另外仲叫左三文魚牛油果都好好食
Smoked Salmon, Avocado & Cream Cheese on Ciabatta
推薦大家一定要試下 唔會好甜 焙茶嘅香味同奶超重 !
Hojicha  Latte
Hojicha  Latte