2012-06-10
早前男友人Y經女友人LT約我o地尋晚(9-6-2012 Sat)o黎呢o度燒o野食,佢o地先到一步,佢o地搵定位置,我入到去,原來得呢兩個外,就只有女友人WK同LT o既兩個女,就得咁多人.我一個人入場時,就知道大人要$95.00一位,然後問TL大女要幾錢?佢答$65.00,嘩!唔係半價o架?而開一個爐收$30.00.我去拎我o既用品同一支水返埋位開始燒o野食喇.呢次食物有:多春魚,腸仔,墨魚丸,芝士腸,粟米,雞全翼雞腎~厚切,又爽,口感佳.咖哩魷魚~竟然冇味.蒜蓉雞翼夠味牛扒有好多肥膏黐住,但味道唔差,有啲香草做醃料.黑椒牛丸~好辣唔知咩o野素蝦卷,有咖喱味同原味,咖哩味o既好夠味,但兩件都係o既口感同樣唔係咁好.蕃薯~唔甜我o地冇燒到o既有:紅腸,金沙骨,叉燒,豆泡,獅子狗卷,翠玉瓜我都冇食到:黑椒豬扒同普通豬扒,因為前者辣,後者切到大大件,應該要一開二,根本叉唔到.茄子蜜糖好稀,冇乜味.衛生及環境:尋日又焗又熱,有蚊係預o左,但友人揀o既位有好多烏蠅飛o黎飛去,又有蚊滋,風扇又吹唔到,於是我o地自己搬枱同爐,去到風扇吹到o既位置至冇乜烏蠅同舒服啲.但接近尾聲時,場主養o左o既其中
我去拎我o既用品同一支水返埋位開始燒o野食喇.呢次食物有:
多春魚,腸仔,墨魚丸,芝士腸,粟米,雞全翼
雞腎~厚切,又爽,口感佳.
咖哩魷魚~竟然冇味.
蒜蓉雞翼夠味
牛扒有好多肥膏黐住,但味道唔差,有啲香草做醃料.
黑椒牛丸~好辣
蕃薯~唔甜
我o地冇燒到o既有:
紅腸,金沙骨,叉燒,豆泡,獅子狗卷,翠玉瓜
我都冇食到:
茄子
蜜糖好稀,冇乜味.
衛生及環境:
但接近尾聲時,場主養o左o既其中一隻貓,o係近我o地o既行人通道大便,又冇人掃,真係好唔掂.
近我o地o既電影機一直都冇人開.
至於toilet,因為我冇去,所以唔知,但我覺得會好焗.
服務:
我同LT攞最後一轉o野食返o黎,啲亞姐都好好人.
其他:
Y因太熱,飲晒包o既一支水同汽水後仍好口渴,於是再買一支水飲,佢拎返o黎,$4.00一支水o既size同包o既係一樣,分別係雪到超凍,包o個支係冇雪到,我覺得好cheap囉.
而WK因為支水唔凍,只飲一啖,飲埋汽水後就冇o野飲,我就一早o係屋企整定一支綠茶帶o黎解食o左味精o既渴,於是畀o左張汽水劵佢換.但我飲埋支綠茶都仍然解唔到渴,我諗應該係味精加流汗太多所致.