2015-02-05 5176 瀏覽
朋友生日, 唔知食咩, 我之前都想試呢間野, 好像是專為別人慶生, 所以今次就選了這間, BOOK位時注明有人生日, 可以點一個甜品, 當日會幫我地寫上祝福字眼, 當然蛋糕是收錢的, 而且其實只係一人份量既蛋糕仔, 索價$90 , 食完之後我覺得沒有想像中咁好!! 有點失望!!第一係呢度選擇少, 成張MENU得兩頁, 一係叫SET, 但係位位$300 而且又無小食得主菜!真係選唔落手!第二係份量好少, 無論係小食主菜, 份量都一定唔會食得飽你, 但係價錢比出面貴, 百幾蚊個小食每人分得一口, 幾好食都無用!!!而且呢度裝修我又唔見得要收人咁貴, 我以為我去左法國餐廳!!第三, 服務都唔係好得, 唔幫人收盤, 要叫先加水, 我真係覺得呢度無咩服務, 完全令人失望!!!