2018-01-25 575 瀏覽
今晚專程去接老公🍋放工,經過見到佢個名幾得意,就入去『Give LIFE a BREAK』啦 🙂舖內座位唔多,但感覺唔會好逼,當時有3枱客。個人認為裝飾略蠻太多,有啲累贅。😥我地都唔太餓,點左1個 pasta 🍝同 1 個 appetizer 就算。 水牛城雞翼🐥:1份4隻,份量對於我地啱啱好。肉厚肥美,可惜炸漿太厚,口感唔夠香脆,味道不過不失。😐蒜香辣海鮮意粉🍝:雖然意粉好彈牙,但係味道怪怪的。第一啖,苦嘅?🙄 再試真啲,雪藏雜錦海鮮粒,加上燶嘅洋蔥,難怪會苦。再試埋個青口,無味嘅?無蒜香味,無辣味,好想問一句『到底我食緊咩呀?!』😑總結:諗住『Give LIFE a BREAK』,結果只係想尖叫一句『Give me a break』。1個字:差!👎🏻 4個字:請都唔黎!😡 完!!!(吃貨人妻極度嬲嬲豬中)

水牛城雞翼(4隻)

蒜香辣海鮮意粉

2018-01-25