2022-11-25 51 瀏覽
難得同朋友見面,上網見呢間餐廳好多好評,於是喺OpenRice預約,confirm Booking時通知係戶外位置,我反映最近天氣唔好會落雨,戶外位置是否安全?餐廳員工回覆,我哋有帳篷㗎!到咗當日,上到餐廳,越落越大雨,帳篷漏水嚴重,我嘅袋,外套,櫈,全部濕。。重點係,餐廳不停搞個帳篷,但完全冇理過已經坐低咗而淋濕緊嘅客人,我要自己搬櫈,自己抹枱,我地自己settle down之後,想請佢哋幫手落order,被嚴厲地告知,你等一陣啦!過咗15分鐘,仍然冇人幫我哋落單,員工亦已經換好衫,但仍然冇人幫我哋落單。。。最後我哋又要膽粗粗搵員工幫我哋落單,由於我哋張枱仍然會滴水,所以枱上嘅食物都會時不時濺到水。。由於係星期五晚上,再加上落住雨,否則我哋真係會憤而離場!我哋就冇下次,首先餐廳嘅設施有缺陷,帳篷整極都仲係漏水!其次成件事係冇任何人同我哋講過一句唔好意思!

我哋就冇下次,首先餐廳嘅設施有缺陷,帳篷整極都仲係漏水!
其次成件事係冇任何人同我哋講過一句唔好意思!