2016-05-09 521 瀏覽
作為大埔人,都拎吾到決心去食呢間,因為遇過閉門羹,營業時間又不太確定。是次因為友人指定要求此店,才再次走到門口。睇過之前comment 才叫餸食飯3人點了3個all day sets , 1個甜品All day sets 只有egg benedict 比較好,CP較高另外既內容比較單薄,炒蛋無任何調味,又吾算滑身。其中一款較吸引人下單是Earl grey scone, 但earl grey 味是零,反而有超強牛油香,救返少少分數。重點甜品算幾有心思,但食多幾口已經頂吾住,紫薯好甜,雪糕又偏甜(冇乜奶味),中間可樂餅又over, 基本是放滿超heavy 組合的一盤,一定要夾friend 先好order。Coffee冇特別,同一價錢,我會情願飲M記P.S. 環境真係麻麻,細都算,仲有蚊

睇過之前comment 才叫餸食飯

3人點了3個all day sets , 1個甜品

Coffee冇特別,同一價錢,我會情願飲M記

P.S. 環境真係麻麻,細都算,仲有蚊