2010-01-16
尋晚同同事們係mk食完唔多好吃日本菜後,再去cafe 座下吹水朋友介紹去左呢一間,印象中n年前好似曾經黎過如果大家要平,有個叫做好d 既環境cafe,無咩要求,咁呢度就fit 哂但如果你係mk 有其他更好選擇,呢間就可以唔駛諗1) 首先我地去到樓下full 哂,要坐樓上樣上就好似去左d 好唔我既cafe咁既隔局:講真,可以選擇的話請一定要坐樓下,因為要經過餐廳後攤,再爬上感覺好唔穩震樓梯,再穿過一個為4尺小朋友設計既門口先入到去cos 樓下就整得好企理,懶有style2)二來坐上面係無人理你,除左有部電話可以打番落去,佢地先會派人上黎3) 樓上d台全部都好似無清潔過咁,有水漬食物殘渣,感覺好污糟4) 唔知係我地唔好彩,定係cafe本身style,我地等左差唔多成45-60mins 先黎齊10杯飲品!!!我就真係飲唔出點解可以整咁耐,只係一杯好普通飲品綜合黎講,想要一大班人好平地飲一杯野,每人齋飲消費around $40唔駛book 位,又想有個地方hea 下坐下玩下,咁呢間都可以係剛剛合格
朋友介紹去左呢一間,印象中n年前好似曾經黎過
但如果你係mk 有其他更好選擇,呢間就可以唔駛諗
1) 首先我地去到樓下full 哂,要坐樓上
樣上就好似去左d 好唔我既cafe咁既隔局
cos 樓下就整得好企理,懶有style
我就真係飲唔出點解可以整咁耐,只係一杯好普通飲品