2016-07-07 576 瀏覽
昨晚, 去了一間都有一段時間沒有去嘅食店. 其實幾個月前幫襯了, 已覺得質素不比以往好, 加貨不對版( 與Menu上相片的樣子差很遠, 不用你一模一樣, 但都不要相差太遠! 你看看我的相片便知) 坐下來選了兩個前菜, $59一款, 叫兩款就只係$98, good 喎! 本身是很開心的, 有優惠麻! 食物到來... 唉... 點解咁㗎, 可以跟menu的相片差咁遠嘅?! 我即時再打開menu 再睇, 完全不是個會事! 沒有期望就不會有失望,這個道理不是係人都知嗎? 一放上枱, 完全失望, 其中一個仲俾少咗件檸檬, 食物完全沒心做的! 賣相唔得都算, 這個香酥魷魚, 一食落, 仲咩好似翻整咁?! 其實用叉吉時已覺, 淋淋的, 入口亦無魷魚味, 唉! 另一款, 都一樣, 淋淋的似翻整. 好係好在係有芝士加些香草, 都有一份香味! 之後就點個主菜, 海鮮千層濶麵, 無乜海鮮都預咗, 有啲蝦仔咁啦, 又係芝士香草撘夠. 這兩個頭盤講緊係收成$59, 唔係大碟頭, 俾啲咁嘅質素食物, 真的有點那過! 如果是收$38, 我會接受.Anyway, 當食緊這兩個可惡的頭盤, 我已說, 最後

Anyway, 當食緊這兩個可惡的頭盤, 我已說, 最後一次了, 不會再來!

有彈也有讚, 不得不讚那個男經理, 得知我們很不滿兩個頭盤, 便送了甜品給我們. 這算是有點安慰吧!
香酥魷魚+清新之吻
香酥魷魚+