2019-07-03 354 瀏覽
今次同上次一樣都係因為去開荷里活廣場睇戲所以喺度食埋晚餐,咁就啱啱好夠消費金額免停車場泊車費。.繼上次食完呢間,埋單嗰陣見到個二人套餐好抵,所以今次特登食返呢一間。.👉🏻二人套餐包括兩個飯或者麵,三個小食。我哋分別叫咗鰻魚飯、燒肉飯、芝士年糕、餃子、炸雞...突然間好想食牛肉飯,就叫咗呢個黎試,一黎到望佢個樣覺得好似都OK,應該都唔會太差冇味,食落去就覺得啲燒汁係好味既,但係啲牛肉係我食過咁多牛肉以黎最「鞋」既一個飯,失望!..呢個鰻魚飯係需要套餐另外加$10,雖然呢個水準都係一般般,鰻魚好淋,但係總好過燒肉飯。..套餐小食唔包呢個糖心蛋,係我另外加12蚊叫既,一邊又係一啲都冇糖心已經熟晒咁滯!..餃子係最令人失望,佢完全係好似用蒸既而不是煎,就算佢個底有輕微金黃色都好佢都係一啲都唔脆,十分失望!..反而最好最出色嘅就係呢個芝士年糕,佢入邊嗰啲芝士係好足,炸又炸得啱啱好,同元氣嘅有得揮!今次之後應該都唔會再黎依到食
👉🏻二人套餐包括兩個飯或者麵,三個小食。
我哋分別叫咗鰻魚飯、燒肉飯、芝士年糕、餃子、炸雞
燒肉飯

鰻魚飯