Mega box 對住冰場嘅food court之前都食過唔少次, 全部都試過晒, 只有呢間新嘢好似開咗幾個月咋喎, 今次去試一試佢.之前路過此地, 都見到唔少人食呢間, 有個鍋做底上面放個蒸籠, 分開咗D餸, 又幾好玩喎, 而且選擇嘅種類都唔太少, 所以吸引到咁多人食囉.喺menu中睇中咗U14 漢堡扒野菜豆腐黑咖哩湯烏冬($78)日本咖哩一向都唔辣, 仲甜甜地, 烏冬有"趙" 口唔會冧, GOOD, 漢堡扒略為細塊咗,因為係蒸出來嘅味道會淡D, 豆腐OK滑的, 還有一些菇, 椰菜, 南瓜...等都係淡口味的, 加喺咖哩一齊食就OK喇.每套還有冷豆腐配一條海葡萄, 有番沖繩嘅特式.下面嘅我fd 食嘅, 可以睇清楚一set嘅餐所包嘅內容.另外單點咗個甜品, 京都抺茶紅豆脆包($20), 有點似食緊冬甩, 味道唔太甜, 但有點油膩, 未食過嘅都可以一試.
午餐