餐廳: 一冰廳
資訊:

2023-04-13 735 瀏覽
友人不吃牛肉,但喜歡沙爹,上網搜尋後發現呢度有沙爹豚肉做早餐,所以嚟試吓。沙爹豚肉麵:湯底夠濃好味,唔係花生類型嘅沙爹,比較偏向沙茶味,麵底正常,豚肉都唔錯無雪味。另外套餐配一份自選麵包同炒蛋。麵包選了奶油脆豬,個包焗得幾好,夠熱又唔會太乾。另外我唔要炒滑蛋轉做腸蛋,味道正常。友人要的炒滑蛋都好味。飲品點了熱奶茶,味道正常。總括嚟講,如果唔食牛肉都有好選擇。呢度堂食位置較逼,餐廳有提供紙巾。留意到外賣比較多,餐廳使用膠飲管,如果可以轉做紙飲管或可分解飲管就更好更愛地球了❤️🌍

另外套餐配一份自選麵包同炒蛋。

呢度堂食位置較逼,餐廳有提供紙巾。