(非會員)
2006-02-09 16 瀏覽
星期六同bf經過春田門口, 大大個牌有set lunch, 免加一12:45pm前賣單仲有七折添, 佢d set $3x-$5x都有我地梗係拿拿聲入去試下啦, 我地仲叫左$52刺身餐添! 不過好奇怪, 經理同我地講12:45pm係計走人, 唔係計賣單, 隔離個waitress就話係埋單, 不過我地唔理啦, 反正時間尚早果然係set, 前菜, 黃蘿蔔, 湯, 刺身, 白飯, 糯米池全部都有, 仲有餐茶跟添, 凍檸茶都唔使加$2蚊, 真係開心可惜湯就差d喇, 好淡, 勁溝水刺身好大碟好好味, 三文魚, 吞拿魚, 尤魚, 蟹柳, 魚籽, 赤貝... 通通都有, 仲要係唔只一件, 凍冰冰好新鮮架!!白飯佢係日本米的, 好好味!!!埋單每人$36.4, 抵啦!以沙田區既日本料理黎講真係叫好好, 比起元x, 明x個d迴轉壽司好好多添呀!我會得閒再黎食過!

可惜湯就差d喇, 好淡, 勁溝水
白飯佢係日本米的, 好好味!!!

我會得閒再黎食過!