2024-05-19 694 瀏覽
每次去沙田行完街要食飯嘅時候都會諗一大餐,因為喺沙田市中心食一餐飯真係唔平。有一次我哋就行咗去沙田新城市隔離嘅小商場-希爾頓中心,結果發現呢間價錢唔係太貴嘅西餐廳,見選擇都幾多,決定入去試吓啦。今次我哋就叫咗一個意粉同埋一個pizza。黑松露帶子蘑菇忌廉扁意粉呢個黑松露帶子雜菇忌廉扁意粉,賣相唔錯,有三粒帶子喺面,而且都有不同菇類喺裏面,而且黑松露忌廉汁都幾稠身,都幾掛汁,整體個意粉都幾唔錯。煙三文魚青芥末薄餅呢個煙三文魚青芥末薄餅比我想像中有啲驚喜,因為喺整個Pizza上面都放咗唔少沙律菜,雖然食嘅時候有啲論盡,但感覺就好似健康啲。而餅底方面都整得幾薄,都幾脆口,可惜煙三文魚就咸咗少少,不過整體都幾出色,二$96呢個價錢冇得輸。雖然餐廳環境唔錯,可惜嘅係員工嘅服務態度就一般般啦!

煙三文魚青芥末薄餅

雖然餐廳環境唔錯,可惜嘅係員工嘅服務態度就一般般啦!