行行下落大雨,想搵個近又室內嘅地方食野,好彩沙田有apps可以預早拎票,我地到個陣仲可以補枱😛牛肉壽喜燒烏冬 $102岩岩來嘅時候,牛肉仲好生要浸下先食,大概有5-6塊,欣賞佢個湯底有傳統甜甜地嘅味道,配埋大蔥烏冬好正❤️如果整到佢個湯底,自己返屋企整都好易,仲可以買高級啲嘅牛肉😂鹿兒島和牛漢堡蛋包飯 $148蛋包飯落左茄汁帶酸,蛋有少少唔夠滑,重點漢堡都唔juicy有啲硬,作為招牌菜令人有啲失望🥺焦糖布甸芭菲 $68芭菲係佢嘅招牌之一,好彩水準都保持到,cream 有好濃嘅牛奶味,連埋雪糕布甸一齊食口感好正😆總結:暫時佢個芭菲係最好食嘅食物,正餐就正常水平未至於好好食,好似平日會有下午茶價錢會再抵啲,大家如果有時間都不妨一試~評分(5⭐️為最高):環境:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️食物:⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️如果喜歡我地嘅餐廳食野情報就follow@我地 hkfoodie_90s_couple啦~

牛肉壽喜燒烏冬 $102

鹿兒島和牛漢堡蛋包飯 $148