2025-02-21 179 瀏覽
之前喺將軍澳海旁食過呢間小野人,發現價錢唔貴而且味道幾好,今日去沙田新城市廣場發現都有呢間餐廳,即刻同朋友入去食返幾串燒烤先☺️餐廳特別之處在於選用比較好嘅食材,例如羊肉串,用嘅係國宴級別寧夏灘羊,所以今次我都再點😍上次售罄嘅牛肉串今次終於試到啦,牛肉相對瘦啲同埋有嚼勁,越咬越香。海鮮全部都係當日新鮮到㗎,我哋叫咗扇貝同埋蝦,食得出非常新鮮,而且佢嘅蒜蓉好香。今次點嘅茄子都非常有驚喜,仲好味過返大陸成日食嗰間,金菇都係,充滿蒜香味☺️另外上次售罄嘅手打檸檬茶,今次都比我飲到啦,真係勁大杯,一杯等於人哋兩杯🤣朋友點咗杯檸檬威士忌梳打,配串燒食一流👍🏻餐廳: KOKA小野人地址: 沙田新城市廣場三期3樓326A舖@koka.asia.hk
餐廳: KOKA小野人
地址: 沙田新城市廣場三期3樓326A舖