2023-12-15 527 瀏覽
已經係第二次黎食Picolo 佢每個星期一同星期二都有pasta 同 pizza 買一送一優惠 見到價錢吸引 所以過嚟食 本身諗住book 位 點之7點已經full booking 唯有walk-in 估唔到星期一都咁多人 間餐廳唔大 等左差唔多一個鐘8點先有位 餐廳環境氛暗 枱與枱既距離比較近 有啲焗 冷氣唔夠我地4個人叫左3個pizza 3個pasta 佢個menu 既pizza and pasta 平均$150 到 佢仲有starter 同 main 但係佢依家專食pasta 同pizza 所以就無叫main 啦 佢幾pasta 份量比較細意粉唔會煮到過淋 有咬口 不過就唔知係意粉係自己整定係交貨番黎 佢比肉既份量都幾少 Chicken pesto pasta Meatball pasta Salami pasta 佢既意粉中規中矩 Pizza 係薄批即叫即做 唔會好油膩相比起意粉 佢個pizza 既料多啲 我會推薦食pizza Meat lovers 宜家堂食會送tiramisu 優惠卷比你下次去食我見唔單只佢堂食多人 要等位 都好多人叫外賣
已經係第二次黎食Picolo

Meat lovers

宜家堂食會送tiramisu 優惠卷比你下次去食
我見唔單只佢堂食多人 要等位
都好多人叫外賣
60 分鐘 (堂食)
  • meat lovers pizza