2023-07-11 1585 瀏覽
位於沙田連城廣場內, 同層是美食樓層, 環境簡約, 特設室外露天位置, 點餐需要自行到櫃枱下單韓式炸雞盒套餐 套餐包括原味 + 自選炸雞🍗口味可選:招牌辣味、閃亮芝士、蜂蜜焦糖、蔥蒜醬油、經典甜辣、蜂蜜牛油、火山醬及白洋蔥醬小食選二🍢牛油粟米、香滑薯蓉、炸紫菜卷、炸薯條、魚糕串、辣味炸腸、辣味雞腳迷你飯選二🍛紫菜飯、韓式牛肉飯、泡菜豬肉飯、韓式粉絲、辣炒年糕、泡菜炒飯飲品選二🥤可樂、無糖可樂、雪碧、無糖雪碧、忌廉鮮奶、蘆薈樂、韓國檸七、茉莉茶、粒粒蜜桃汁我們點了二人特攻炸雞盒🍗炸雞選了無骨經典甜辣, 餐廳設有無骨炸雞腿肉及有骨炸雞, 原味外皮夠香脆, 無骨啖啖肉、甜辣夠香口入味, 醬汁甜甜辣辣濃郁又開胃, 喜歡食炸雞的朋友不可錯過😍牛油粟米塗上牛油令甜度更加提升, 香氣撲鼻✨辣味炸腸是司華力腸配上特調辣汁, 帶點嚼勁口感, 非常開胃韓式牛肉飯加上秘製牛肉醬汁, 令人食慾大增韓式粉絲粉絲吃起來ǫ彈有韌度, 口感彈牙爽滑夠地道, 吸收了香濃的醬汁很惹味套餐非常抵食, 份量十足選擇多, 晚市時段坐無虛席, 外賣包裝企理, 服務員非常有效率, 整體不錯✨

韓式炸雞盒套餐

飲品選二🥤

我們點了
二人特攻炸雞盒🍗

牛油粟米
塗上牛油令甜度更加提升, 香氣撲鼻✨

辣味炸腸
是司華力腸配上特調辣汁, 帶點嚼勁口感, 非常開胃

韓式牛肉飯
加上秘製牛肉醬汁, 令人食慾大增

韓式粉絲

• 二人特攻炸雞盒