🥛.係石門京瑞返工都有大半年時間,最新發現有間新開嘅 Oat My Tea! 佢哋所有飲品全採用oatly燕麥奶,唔飲得牛奶但好鍾意廢水嘅我,緊係要試試啦🤭 .🧋烤燕麥奶蓋杏仁燕麥奶茶小豬未飲已經聞到好香嘅燕麥香氣,奶茶上層有綿密既奶蓋同帶有脆脆囗感嘅燕麥粒,飲落去會有順滑醇厚茶香同燕麥杏仁味加埋奶蓋微鹹同粒粒燕麥,豐富口感加上濃郁嘅味道值得一試👍🏻.🌼 桂花烏龍燕麥奶茶 $28一杯簡單嘅桂花烏龍燕麥奶茶,竟然可以有幾陣layers嘅口感taste到🤤 第一口有濃郁嘅燕麥味,跟住就係烏龍茶嘅味道,吞咗嗰一啖奶茶次後,原來桂花嗰陣陣嘅香味就慢慢會湧出😋 咁特別嘅燕麥奶茶,當然要飲返杯!.問過職員,佢話除咗oatly 燕麥奶外,仲專登向oatly 訂一款市面上買唔到嘅奶,不過我唔記得咗個名係咩🤣 但真係好鍾意飲佢哋調配出嚟嘅味道,好足料、好濃郁,簡單一句「平靚正!好飲!」💰沒有加一服務費
🥛
🧋烤燕麥奶蓋杏仁燕麥奶茶