2018-05-21
沙田無論任何時間的而且確係迫爆人,想搵間餐廳同朋友聚會傾下計都無咩可能,因為唔知幾時開始,大部分餐廳都變左規定90分鐘交枱。如果要傾計,又要再轉場搵地方飲野或者食糖水。Level thirty, 就在酒店頂樓。 打過電話黎, 但原來只限walk In。我同朋友坐咗喺門口果張枱對著吧枱。簡簡單單點左啲小食Tortilla 內層夾著芝士,配上切粒蕃茄醬,味道也不錯。另外再點了buffalo wings, 味道酸甜有一點辣,最喜歡食完配上一條西芹, 平衡一下味蕾。還點了mini burger, 一份有三件,份量小小的,味道不錯,如果可以配上薯條或薯片伴碟,會更加完整。上到黎當然要飲番杯,同行朋友點了一點無酒精mocktails,我點了一杯chardonny,大約只有五份一杯的份量,平時去餐廳飲酒從來未見過倒咁細架跟平時tasting份量差不多呢。至於風景,就是對著住宅和馬場,沙田區來說是不錯啦,始終附近無同類型餐廳或酒吧,價錢平民,所以回頭率很高啊!整體來說:食物是OK 但酒吧確實有待改善,如果價錢貴一點,紅酒白酒大杯一點我都覺得無問題,只係咁細杯,有啲奇怪。Mocktails 朋友說是梳
我同朋友坐咗喺門口果張枱對著吧枱。簡簡單單點左啲小食
White wine
跟平時tasting份量差不多呢。
整體來說:食物是OK
Mocktails 朋友說是梳打水加一點點果肉,沒有特別,下一次都唔會再點同一杯。
服務來說,當晚有2名服務生,態度很好,十分有效率