2017-11-25
行道風山前,先嚟醫肚。今日又凍左,想食點熱熱食物,經過就入左。台灣野,有肉躁飯應該夠哂暖同濃味點啦?!東坡肉肉燥飯好多,東坡肉好多肥肉。。。。。但皮無毛。有點juicy好肉。鹽酥雞球肉操飯,份量好多,雞都有7件,炸得金黃,估不到呀。少少油都有肉,仲有大大肉燥,勁多但唔喊,仲有清菜!每個餐都有小食同野飲,正。鹵香雞翼同上湯韭菜餃。鹵香雞翼入味既,可惜得兩隻喔,雞肉都入左味。上湯韭菜餃3件,韭菜重重地,肉都多,不錯。仲加左一份我最愛台灣小食,就係炸花枝丸,6粒有36蚊!炸得酥炸既,但係花枝丸普通,好似魚蛋咁,過下引。野食係熱咖啡為你飲咖啡,哈哈,香香地奶味重。另外加左10蚊飲朱古力珍珠奶茶,叫左小甜nice。珍珠都ok,有得咬下,朱古力同奶茶都夾到喔。依到好快手,好快搞掂走得去行山。飽飽去,暖下身。依個商場都幾多其他野食,旁邊學校既學生lunch都幸福啦,哈哈,台灣引完口痕,旁邊就有間。
上湯韭菜餃3件,韭菜重重地,肉都多,不錯。