2021-11-25
沙田 正宗廣東中菜館✅有兩層高嘅特色餐廳😳沙田A1出口,步行約7分鐘1. 龍哥雞煲半隻(走芫荽)$128- 雖然雞煲得半隻,但係份量都亦都十足😇非常惹味,有少少麻辣嘅感覺😂冬天食一流。當中亦都比較多配料,有青椒蒜頭🧄,洋蔥等等。冬天食熱辣辣。2. 唐山菜$28- 唐山菜亦都相對比較大棵,性價比一流🙂食完雞煲再放啲唐山菜,索晒雞煲嘅香味☺️非常鮮甜。3.鮮魷魚🦑$68- 食完啲雞煲同埋生菜🥬,係時候食返少少海鮮,新鮮嘅魷魚🦑,亦都相對比較甜美。送飯一流⚠️4. 椰菜花🥦$28- 應該就喺雪櫃度啱啱攞出嚟,都算係比較少人叫。食落去都索索聲🔥5. 豆腐$28- 食晒咁多樣嘢,係時候食返啲清清地嘅✋🏻豆腐就最啱,豆腐都有成半個拳頭咁大。分量十足👇🏻注意地方:上次去都有個餐廳姨姨,行路一拐一拐,應該係嗰度嘅老員工,盡量如果去嘅話,可以一次過點晒啲嘢食,一次過落單會比較好。避免佢哋行幾次。因為都比較辛苦🙏我哋上次坐2樓,亦都比較爆滿。好去評分🎖(5個👍🏻為最好)- 環境:👍🏻👍🏻👍🏻- 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻- 價錢:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻- 推介:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻地點:沙田排頭村8號地舖名稱:星期二餐廳
有兩層高嘅特色餐廳😳
沙田A1出口,步行約7分鐘
1. 龍哥雞煲半隻(走芫荽)$128
2. 唐山菜$28
3.鮮魷魚🦑$68
4. 椰菜花🥦$28
5. 豆腐$28
好去評分🎖(5個👍🏻為最好)
- 環境:👍🏻👍🏻👍🏻
- 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻