2015-01-02 1149 瀏覽
好耐之前係灣仔會展見過triple-o 的poster, 相入面burger o既肉睇落又juicy又厚~廣告上的burger是咁的~又或者是咁的~------------------------------真相既分割線------------------------------真相是嗯! 成個包凍凍地~ original burger 走左沙律醬之後係咩都無ga wor~ 我講緊既係   味道~ 係  無味道 ~ 牛肉極干~ 行去櫃台問問疑似經理既先生~  問: 點解會咁干同無味道?                       疑似經理男店員答:  落左沙律醬會好好多                                                但我不是來這裡食醬的啊~   哦! 廣告效果? 認真便輸了丫嘛~明o既~ 一齊睇睇另一個真相又一個凍凍地包~ mushroom burger 入面牛肉本身應該是肉汁大概因為已經煮好好耐, 肉汁已經干曬, 見血塊, 咬落去一陣陣既   魚腥味    到底邊種ingredient發出的哩????????????????兩個com
廣告上的burger是咁的~
又或者是咁的~

真相是
original burger combo

行去櫃台問問疑似經理既先生~  問: 點解會咁干同無味道?

疑似經理男店員答:  落左沙律醬會好好多

但我不是來這裡食醬的啊~

哦! 廣告效果? 認真便輸了丫嘛~明o既~

一齊睇睇另一個真相
Mushroom Burger combo

兩個combo, 一個普通薯條, 剛炸好, 很新鮮很脆, 無落鹽, 無味~ 另一薯條加錢轉 cheese gravy fries, 都係新鮮~好熱~但gravy係唔熱既~好怪~  gravy味道唔算好~

店內大大張poster寫住 "JUICY"        "made-to-order"  既意思唔通係所有野都神早整好, 你order, 就夾起包埋俾你, 就叫 "made to order"???   "juicy" 的意思就是加醬???

題外話/補充資料: 無人執檯, 旁邊檯客人走左好耐, 到下一檯客來時都未有人執
2014-12-27
  • 汽水?