冇錯呀,大家冇估錯,今日我又係嗌咗外送,今晚想食啲滋潤啲嘅嘢,所以嗌咗湯餃,所以叫咗(81手工餃子),其實我之前都食過佢嘅煎餃,我覺得10分出色,所以今次特登試吓佢嘅湯餃。我用咗唔同嘅角度去分析一下今次嘅餐飲體驗。沙葛豬肉湯餃$58份量:有六隻大餃子,尚算夠食。味道:沙角相當甜,切成的形狀大小啱啱好,豬肉有豬肉味冇豬臊味。唔算太鹹,亦唔係好油。另外佢搭配的菜脯亦非常之好食,我估係自家製嘅。另外啊,佢嘅湯係花膠淮山煲豬骨湯,唔會話好有味精嘅味道,相當有誠意。人均消費:真金白銀$58!改善方案:因為今次叫完外賣唔係即刻食,所以因為佢冇分湯隻湯餃會有啲腍,所以如果下次分湯嘅話,我諗個口感會更加好。下次希望試吓雲耳椰菜豬肉煎餃。

沙葛豬肉湯餃$58
份量:有六隻大餃子,尚算夠食。

人均消費:真金白銀$58!

下次希望試吓雲耳椰菜豬肉煎餃。
外賣送餐