2015-01-16 675 瀏覽
今日我放假可以陪女友食早餐,本想去試新開既澳門茶餐廳,點知爆場仲要排隊,有無咁好食呀?都係新屎坑架喇,趕時間唯有求其食,周明園唔洗等 ﹗澳門茶餐廳個招牌勁刺眼呀,極度討壓依家大陸 LED 燈燦到眼痛,眼都睜唔開點望到您個舖頭名呀?﹗都痴筋架 ﹗剛才去沙隴爆鬼晒,高朋滿座,女友又趕返工,唯有求其食個周明園河粉啦,我河佢都河。牛腩河走蔥,相隔半年都係牛腩河。依度既湯特別小架,不過好采佢地都願意免費為您加湯啫 ﹗周明園質量同味道一直下滑,到今日只可以免免強強接受。牛腩味道還可以,口感有點硬,保持水準,炆得入味又鬆化,今次係肥左啲囉,肥膏一舊舊 。湯底香甜,而河粉粗左少少,我都係比較鍾意食幼河粉,師傅可否切幼一點呢?掛湯都多啲,又好食啲啦,多謝。河粉又爛又碎,要用羹食,唉 ﹗

牛腩河走蔥
牛腩河走蔥
2012-10-05
$30 (早餐)