2019-04-03
哩間鋪頭新開咖🤭同事lunch食完話好好味 所以今次收工之後過嚟試下🙊位置唔難搵😊一聽到陝西菜就一定會諗起肉夾饃😆😆其實係陝西一個好出名嘅小食🤤類似燒餅夾住啲肉😏😏所以叫肉夾饃😁😁😁哩個小食我哋係最後先食因為最後先上🤪🤪不過居然放佐咁耐出面層燒餅仲咁脆😕有聲咖真係🤩😔入面啲肉都好新鮮🤗一啖咬落去啖啖都係肉😵😵😵個份量一啲都唔少😯店員服務真係好好成日都主動過嚟幫你fill水仲要好nice🧡💛💚💙💜 油撥扯麵配乳香雞翼($68)哩個廚師推介真係冇介紹錯👍🏻👍🏻👍🏻第一次食都第一次聽😻扯麵原來係啲好長又闊嘅面仲要扯極都唔斷咁😽😽因為成碗都係嗰條麵🍜🍜店員好細心見到我哋搞緊個麵去佐拎膠剪過嚟打算幫我哋剪🙌🏻但係說時遲那時快我哋已經用暴力解決佐😂😂😂😂😂不過個麵真係好讚 因為啱啱病好所以揀佐微辣🤔🤔有辣醬蔥蒜紫菜同埋醋撈埋一齊食🥰🥰🥰口感彈牙啲味異常地夾💓💓可以係因為係伴麵所以有啲乾😗不過其實係可以加湯嘅🤕🤕但係加湯嘅話可能會掩蓋佐本身個伴醬嘅味就冇咁陝西啦😐😐仲有個雞翼🐥應該係用豆乳炸嘅🍽🍽好咸香仲好大隻添
油撥扯麵配乳香雞翼($68)