2023-07-08
#油麻地好西 餐廳👍🏻樓底高,裝修靚,菜式好食,服務質素高!呢間餐廳喺度已經有好多時間,之前樓下經過望上去大玻璃窗,都見到佢啲裝修好靚,但係成日都唔知入口喺邊,所以冇試過。原來入口係間酒店搭lift上一樓就係!慢落豬 $288慢煮西班牙冰花酸梅黑毛豬串燒配甜蕃薯條嗰日冇咗冰花酸梅,變咗黃芥末籽,都夾!黑毛豬嘅味道真係唔同啲,肉汁豐盛,肉質一啲都唔靭!份量超大,配埋番薯條,係我嘅最愛❤️高推!我見台台都嗌咁滯!菠菜大蝦扁意粉 $178一放上枱勁香,2隻大蝦新鮮,意粉份量超多,好似塞實左咁🤣可以喝的提拉米蘇 $82裏面係朱古力,上層係cream form奶泡加朱古力粉,無酒精飲品,咖啡味都唔太濃,配上2條小蛋捲!總括來講,係我會再encore嘅餐廳!店員服務質素好似酒店式,有禮貌到嚇親我🤣Baby friendly restaurant讚👍🏻一出lift已經有裝飾🤣俾我哋見到有一間房仔,低消1000蚊,10個人都放得落!我諗我會約埋一班媽媽帶bb去gathering一下!
#油麻地好西 餐廳👍🏻
樓底高,裝修靚,菜式好食,服務質素高!
慢落豬 $288
慢煮西班牙冰花酸梅黑毛豬串燒配甜蕃薯條
菠菜大蝦扁意粉 $178
一放上枱勁香,2隻大蝦新鮮,意粉份量超多,好似塞實左咁🤣
可以喝的提拉米蘇 $82
總括來講,係我會再encore嘅餐廳!
店員服務質素好似酒店式,有禮貌到嚇親我🤣
Baby friendly restaurant讚👍🏻
一出lift已經有裝飾🤣