最近見好多人介紹呢間燒肉店🤩🤩小店以阿拉丁神燈🧞‍♂️為主題,環境色彩繽紛~~除左有燒肉,仲有水產、刺身、卷物、熱盤、甜品同酒類等任飲任食!一於同朋友黎擦餐飽🤤🤤🔥安格斯燒肉水產放題(Level 2) $308/位✨我地揀左level 2套餐,食物選擇比較多!!肉類方面可以任食美國安格斯牛🐮,例如安格斯肉眼扒、美國雪花牛小扒、牛頸脊同封門柳等~~水產方面🦐就有蒜蓉芝士青口、黑松露油燒帶子、深海大虎蝦同蒲燒鰻魚等~~重點係佢地仲有提供刺身、卷物同壽司🍣🍣刺身有三文魚、吞拿魚、甜蝦、油甘魚同帶子等~肉質鮮甜肥美,夠新鮮🤤🤤卷物就有金龍卷(三文魚)、黑龍卷(鰻魚)同花之戀等,款式比較特別❤️❤️熱盤選擇都好多,包括迷你石頭飯、烏冬、拉麵、炸物同小食~我地食完已經食唔落甜品🤣🤣-飲品方面,我地就叫左特飲試試🍹🍹包括有綜合水果茶、雪糕紅豆冰、堅鮮菠蘿冰同黑糖珍珠奶茶等選擇~~味道都唔錯,同出面手搖店有得揮呢👍🏻👍🏻🌟P.S. 而家只要首次光臨並成為餐廳會員可享88折優惠!好抵🥳🥳
最近見好多人介紹呢間燒肉店🤩🤩
小店以阿拉丁神燈🧞‍♂️為主題,環境色彩繽紛~~

🔥安格斯燒肉水產放題(Level 2) $308/位✨

我地揀左level 2套餐,食物選擇比較多!!

重點係佢地仲有提供刺身、卷物同壽司🍣🍣

飲品方面,我地就叫左特飲試試🍹🍹
味道都唔錯,同出面手搖店有得揮呢👍🏻👍🏻