2023-01-19
天氣有啲凍,所以同朋友食咗個食四川麻辣火鍋,今次依間舖頭喺旺角開咗新分店,之前都要去北角嗰度食,今次鍋底我哋就揀咗三色鍋,野菌鍋,蕃茄喎同四川麻辣火鍋🍲,依三個鍋底都好吸引,而且餐廳係中國風嘅裝修,出面呢仲有好多配料,如果唔係好食得辣嘅朋友,都有解辣嘅醬料幫到你,而且呢每種肉類都有細分同大份可以選擇,可以是試唔同種類嘅嘢,餐廳都有唔同嘅活動,幫餐廳打卡出post都會有肉或者菜即時送返比客人享用,食麻辣火鍋又點少得叫毛肚,萵筍,豆干皮,而且仲有唔同小食俾大家享用,小編就叫咗炸蛋,佢嘅鴨旦味都好重,感覺都好特別,另外餐廳仲有每人另加$30任飲四款康師傅飲品,感覺比較優惠啲!最後,梗係有叫到食麻辣嘢必要嘅甜品,冰粉同紅糖糍粑!