2017-12-26 1905 瀏覽
一直都知道海底撈係大陸好出名, 竟然黎咗香港開分店, 太好喇, 不用上大陸都試到.從來都未試過有咁好的服務, 首先佢地知道有三位壽星女, 一早已經係枱面擺上三隻公仔, 好有心思.另外亦都準備咗玩具FOR 小朋友玩,  侍應叫阿文, 不斷有禮貌地告訴我地有咩事可以找他.阿文一開始為我地奉上熱湯, 跟住給我地一人一件圍裙, 怕我地會弄髒件衫, 長頭髮的會給予橡筋紮頭髮,又派透明膠袋入住個電話,  食蝦時又會行過黎幫忙剝蝦穀. 洗手間又會有一些女性用品提供.輪到食物, 蕃茄同麻辣湯底好正, 食物質素係一般,價錢有D 貴. 點板麵會有人黎表演拉麵的, 又有變臉表演睇,餐廳亦提供咗個LED 燈的生日牌給我地影相之用, 只能夠講個價錢係食服務.
題外話/補充資料: 記住要早少少訂枱,因為都幾FULL
2017-12-14