2021-07-01
搵左成個將軍澳,發現原來韓燒店好少選擇,跟住見到呢間,本來見到食評好差又服務更差,唔知老闆已經係轉左人定係檢討過之後,我去到發現又唔係咁喎。首先我係透過open rice預約,去到鋪頭度仍然要拎K既票,拎嘅原因係你可以優先入座。喺好誇張,啲人早過你都可以優先入,而且仲好近食物區添。成件事已經加曬分。5點鐘一到,成層樓都係幫襯緊Running燒。期間都唔發覺有漏單嘅情況,搞笑有一位Senior既男待應勁好人。一路有聽到我同屋企人講既問題,佢即過嚟解答,已經兩次仲有見我喺度剝蝦殼,竟主動遞上濕紙巾俾我生蠔麻麻唔新鮮,打左兩轉都無再叫,反而帶子OK,拎過錫紙兜加牛油加粟米正到暈。仲有個魚都好味,讚。仲有肥牛都係必食,臨走先發現烏冬好滑好彈牙。意外地發現有一直唔喺樂天嘅橙汁好好飲。雪條建議行多幾次,被人話竟然有D字頭品牌。至於之前喺度講嘅亂收費,其實佢個系統都好清晰,唔包既野你一按,個費用已show 喺度.本來諗住渣車嚟,好彩冇咁做。原來唔喺泊pop corn, 要把將軍澳中心先有優惠,真係好好彩。現場仲有一個電子貓送餐,好得意。
現場仲有一個電子貓送餐,好得意。