1K
2018-10-17 1909 瀏覽
我好鍾意食麵包, 閒時仲會自己動手整麵包! 🍞 不過法包我一次都未整過, 因為太麻煩 😂😂 行經中環, 見到呢間麵包舖有麵包工房, 中環咁貴嘅地段都整個麵包工房, 引得我入去八下!呢間店主打骰仔包 mini cube, 我無試! 反而被個小法包吸引! 好靚仔! ♥店主話得返一個現貨, 喺冰箱攞多個即刻翻熱比我, 話晒隔離就係工房 ma....點知到我食既時候發現個心仲係冰嘅! 😫 食住一個先啦! 。。。超好食! 皮脆內軟, 氣孔分佈平均! 真心強烈推介! 店主推介牛角包! 老實講, 賣相唔討好, 捲得唔靚, 留左尾! 朋友買左一個試話唔好食, 又淋又油, 我眼見中間層次唔太分明!

• 法包