2015-09-24
住左hall之後不斷係紅磡搵食 今日就同朋友去左食法國油炸鬼😋 地舖係巷仔入面都幾難搵 又冇廣告牌 不過要食好野通常都唔會係大街大巷😅 職員服務態度幾好 我地話要張面張相紫色嗰杯 佢就即刻講到成個配搭 仲問我地係咪要返士多啤梨同藍莓朱古力既churros😀 最後既配搭係芋頭雪糕+朱古力榛子Churros+爆珠😅芋頭雪糕一向係我既favorite之一 由普通雪糕到雪米糍 識揀一定係揀芋頭味👍🏻 除左係好靚既紫色 仲係啖啖芋頭味☺️ 唯一就係雪糕溶得好快 我以為係因為churros熱所以溶 但發現churros都唔係好熱 咁一定係天氣太熱啦🙈 churros雖然凍左但都冇油味 仲搽左朱古力醬撒左榛子👍🏻 啲爆珠平時食綿花冰先會落呢度都爆左幾粒😁 入面d fluid仲要係益力多味😍