2021-08-30
法國生蠔🦪 $10一隻 超抵食🥺無啦啦落大雨,困在天后的我倆,又開始四圍覓食😆。今次我叻呀,搵到一間$10一隻生蠔🦪既店舖,唔理咁多,一上黎就order左10隻法國生蠔試下味🤩🤩🤩,入口時帶有獨特香氣,再慢慢滲出鮮甜。口感爽脆,鮮香的海水味與蠔肉的鮮甜味非常突出🤤🤤。蒜香🧄鮮蝦🦐欖油意粉🍝 $78lunch set超抵食,份量十足。仲配有餐湯、餐包及飲品。鮮甜蝦肉跟香蒜和欖油配合得剛剛好,表面有好多配料,連蝦都有好多😍,記住趁熱食呀😋。炭燒美國牛肉眼蒜香黑椒汁 $148店員話剛賣晒d豬肉,幫我地轉左牛肉。牛肉口感唔錯,夠爽口彈牙,肉質都嫩滑軟腍,肉汁也多。$148食份扒,非常抵😌😌睇得出餐廳對每一樣食物都非常用心製作,連附送的餐包都非常美味,入口滿滿牛奶味,煙韌有咬口,我一個人ko晒兩個😎😎。
無啦啦落大雨,困在天后的我倆,又開始四圍覓食😆。
蒜香🧄鮮蝦🦐欖油意粉🍝 $78
炭燒美國牛肉眼蒜香黑椒汁 $148
店員話剛賣晒d豬肉,幫我地轉左牛肉。