2021-12-03 143 瀏覽
訓到成11先起身,呢啲鐘數最岩嘆返個all day breakfast🍽相信大家對走法式風格的INN都唔會陌生🌝之前係觀塘工作次次行過裕文坊都見到大排長龍🤡一直都無機會試到趁今日放假就去屋企附近個間試試佢我哋又係兩個人👯‍♀️分別叫左👇🏻1. 烤洋蔥野菌牛肉芝士漢堡配薯條 $98如圖所見,個漢堡非常有份量🍔而且薯條亦十分之多!漢堡入面有一層烤到好甜既洋蔥,漢堡扒煎得岩岩好仲保留到肉汁,加埋沙律醬,食落仲好juice🤤薯條熱辣辣新鮮炸起,十分脆口🍟2. All day breakfast $118呢個餐入面分別有:煙肉,豬肉腸,薯餅,生果🥗,仲有主角煙三文魚egg benedict首先講講個egg benedict, 醬汁微微帶酸,蛋切開流心效果剛剛好👍🏻加埋煙三文魚同微脆既麵包,食落口是滿滿幸福嘅感覺🥰豬肉腸食落好香香草味,薯餅亦都熱辣辣夠脆口配搭哈密瓜同茄汁豆剛好中和左油膩感😋飲品方面分別叫左百香果梳打同latte 個人非常推薦百香果梳打入口濃濃果香,酸酸甜甜,配合薄荷葉非常清爽😆Latte口感綿綿, 拉花細緻😋套餐另外仲包左餐湯喔🌝真係胃口細d都食唔晒🤣🤣

相信大家對走法式風格的INN都唔會陌生🌝
趁今日放假就去屋企附近個間試試佢

我哋又係兩個人👯‍♀️分別叫左👇🏻

1. 烤洋蔥野菌牛肉芝士漢堡配薯條 $98
薯條熱辣辣新鮮炸起,十分脆口🍟

2. All day breakfast $118
豬肉腸食落好香香草味,薯餅亦都熱辣辣夠脆口
配搭哈密瓜同茄汁豆剛好中和左油膩感😋

飲品方面
分別叫左百香果梳打同latte
個人非常推薦百香果梳打
入口濃濃果香,酸酸甜甜,配合薄荷葉
非常清爽😆
Latte口感綿綿, 拉花細緻😋

套餐另外仲包左餐湯喔🌝
真係胃口細d都食唔晒🤣🤣