2019-06-25 1095 瀏覽
Crostini 之前只試過她的甜品如果唔係朋友仔約我去鑽石山睇戲我都唔知道有間Cafe提供三文治, Pizza 等等。 鋪面唔算好大只有幾張枱,牆邊位置除左有曲奇,蝴蝶酥等食物之外亦有衣服及手袋售賣. 而且並不便宜小手袋都要數千元,我眼見就沒有人有興趣似裝飾多過零售. 講返食物先: 我喜歡她的三文治可以所有野都自己選擇. 從麵包,餡料,蔬菜到醬汁都可以按照自己的喜好決定....唔會有自己唔鍾意的食物破壞了用餐愉快的心情,味道亦合格比起其他同類型的法式快餐好多了。 那杯紫薯Latte 有外表又有實際好睇又好味,唯一失色的是薯角有點咸又太淋不吃也罷 . 整體非常滿意,價錢合理,如果工作附近都有一間就好了.

整體非常滿意,價錢合理,如果工作附近都有一間就好了.