招聘中
月薪 (面議)
月薪
月薪
月薪 (面議)
更多筍工 (5)
餐廳: Délifrance (愉景新城)
資訊:

當天等朋友放工,之後一齊食TEA~ 起初點左1份個吞拿魚沙律&碎蛋沙律意大利烘包,配鮮果杯~ $26. 點另1份餐芝士磨菇火腿百德里烘包~ $26但排隊付款果陣,職員問:如果生果改為粟米杯有無問題? 咁即係無生果啦… 都無野好講了……. 咁我唯照ORDER啦…,再加$10 芝士焗薯批~ 車打芝士半融在薯批上的薯仔片之上,層次感實在非常豐富,非常美味,CREAMY 還有一絲絲的芝士可以拉上來~很滿足~再加$8要個薯仔沙律,有2個薯仔球,沙律醬又唔會很油膩的口感~GOOD!很輕身~附青瓜,番茄各一片~之後先另上個烘包~但個MANAGER上菜後竟拿走了等候牌,..但明明仲有1份長法包仲未到……很莫名其妙……之後個男職員將我地份包扲左去另1道….又找不到物主…….佢就問呢份係咪我地….之後先比我地….內部協調得真是不太好…. 芝士磨菇火腿百德里烘包 真是很熱~芝士很香濃!!!融在磨菇之上真是很正呀~~非常ENJOY!!估唔到起初話要轉粟米杯…而家上菜竟然有返生果杯~有火龍果,2件蘋果,提子2粒~草莓1切件,很飽肚~
薯仔沙律

芝士焗薯批

熱檸水

一片片的薯塊

吞拿魚沙律

芝士磨菇火腿百德里烘包

都無野好講了……. 咁我唯照ORDER啦…,再加$10
還有一絲絲的芝士可以拉上來~很滿足~
再加$8要個

1 分鐘 (堂食)
芝士焗薯批
吞拿魚沙律