2016-06-04 1365 瀏覽
食晏最緊要係快靚正仲有就係唔洗等位等到傻。。。因為lunch時段已經好肚餓喇,時間又唔係多,所以快有位有時已經係先決條件之一我公司都幾好,放早dd比我地行去食飯今日見呢間餐廳無咩人等就行左入去入到去無人理我地😑個個都忙住出菜同落單唯有自己望下有無位啦,行到入dd就有個店員問我地幾位 安排左個望街景嘅位我地我地4個人 剛好係4人枱 唔洗同人搭枱👍🏻午餐都有好多個選擇有飯有湯有麵 不過一入黎就聞到好香鐵板味所以向呢方面睇麵同熱湯都放棄了,因為天氣太熱喇見到有張menu唔係午餐 係水冷麵同我同事都好想試。。。可惜價錢太貴要$98一個set 雖然除左麵又有小食同烤肉但一個lunch就太貴了諗諗諗想食粉絲又想食伴飯,所以我點左個無鐵板嘅牛肉伴飯 入面有少少粉絲飲品都係一般嘅咖啡茶 仲有d韓熱飲唔洗加錢如果飲特飲就加8蚊我見d特飲個樣都幾靚,就加錢轉😝😝😝不得不提呢到幾好嘅一樣野泡菜係任食😍😍😍令我諗起韓國嘅餐廳 雖然有d餐廳都可以食哂再點,但次次都唔好意思叫而且味道都好夠濃 唔錯唔錯Btw我地四個人食哂一大碗😂😂😂我份餐到了 好大份 好多料不過d飯比較硬。。。而且熱度都欠缺味道反而是不錯的最奇怪
食晏最緊要係快靚正
仲有就係唔洗等位等到傻。。。

我公司都幾好,放早dd比我地行去食飯
今日見呢間餐廳無咩人等就行左入去
入到去無人理我地😑
個個都忙住出菜同落單
我地4個人 剛好係4人枱 唔洗同人搭枱👍🏻
午餐都有好多個選擇
有飯有湯有麵 不過一入黎就聞到好香鐵板味
所以向呢方面睇
麵同熱湯都放棄了,因為天氣太熱喇

見到有張menu唔係午餐 係水冷麵
同我同事都好想試。。。可惜價錢太貴
要$98一個set 雖然除左麵又有小食同烤肉
但一個lunch就太貴了

諗諗諗
飲品都係一般嘅咖啡茶 仲有d韓熱飲唔洗加錢
如果飲特飲就加8蚊
我見d特飲個樣都幾靚,就加錢轉😝😝😝
不得不提呢到幾好嘅一樣野
泡菜係任食😍😍😍
而且味道都好夠濃 唔錯唔錯
Btw我地四個人食哂一大碗😂😂😂
我份餐到了 好大份 好多料
不過d飯比較硬。。。而且熱度都欠缺
味道反而是不錯的
最奇怪係煎蛋🤕
唔知係咪整定。隻蛋是凍的
而且係有彈性嘅。。。無蛋味
個黃都係熟哂嘅
我覺得上碟先煎個黃要流心先有誠意囉😑
友人食嘅係泡菜豬肉伴飯
佢表示如果一早知d泡菜任食唔會叫
而且泡菜炒左豬肉 味道無任食泡菜嘅爽口
仲有兩位同事點左鐵板 飯夠熱
但隻蛋都係凍嘅。。。。
我見佢食到最後都有煙 應該真係夠熱
不過柚子有柚子渣 青瓜有青瓜粒囉😂
飲落唔會太甜都幾清同解渴
另外兩位同事點左唔洗加錢嘅韓熱飲
熱薑茶同熱紅棗茶
茶味好少。。。似水多d
😅😅😅😅

總括係。可以一試