好耐好耐無出過街,難得出去就約佐個frd去朝聖~~等位果陣已經望到靚靚打卡位:藤製鞦韆🥰 側邊仲放佐啲植物🌵點影都咁靚💕放心唔會有人坐佐之後無得影🤭.成間都好波希米亞風(雖然未去過haha)🌿主要以溫和色調同藤製黎設計💕而Brunch總共有9款可以簡~輕食至正餐既份量都有😛仲有hightea同甜品🙆🏼‍♀️.烤雞肉窩夫沙律配蜜糖芥末醬 $68😋👍🏻:👅👅👅/5分見依個幾特別就嗌佐🙈雞肉同窩夫都係分別切好佐灑落係沙律🥗度~~唔洗切好方便😛雞肉有烤過所以食落外脆內嫩,窩夫就一般不過唔夠熱,整體上mix埋沙律依個配搭都幾清新🙆🏼‍♀️.假日拼盤 $88😋👍🏻:👅👅👅.2/5分爭扎佐勁耐嗌唔嗌依個🙈因為實在太邪惡🤭個拼盤一到就覺得好q😛特別係迷你漢堡🍔入面果塊係牛肉片🐗仲有炸魚,肉丸,雞翼,薯條,炸蝦🍤乜都有咁~肉丸我覺得最唔錯👀其他素質都算正常🤔炸蝦有啲似放題果啲😶個set乜都有咁幾有趕,但真係好熱氣💦. (跟餐部分飲品可半價🙆🏼‍♀️)😋👍🏻:👅👅.3/5分Mocha $21好似第一次見到mocha上面有cream😶但飲落無乜古古力味😞Dirty coffee $23漸變色好靚😍不過飲落有啲失望

烤雞肉窩夫沙律配蜜糖芥末醬 $68
😋👍🏻:👅👅👅/5分
烤雞肉窩夫沙律配蜜糖芥末醬

假日拼盤 $88
假日拼盤

😋👍🏻:👅👅👅.2/5分
(跟餐部分飲品可半價🙆🏼‍♀️)
😋👍🏻:👅👅.3/5分
Mocha $21
好似第一次見到mocha上面有cream😶
但飲落無乜古古力味😞
Dirty coffee $23
漸變色好靚😍不過飲落有啲失望🥺
純粹普通咖啡味~~
總結,餐廳真係幾有feel打卡幾靚🌿溫和風影響所以環境好舒服🙆🏼‍♀️好似度假咁傾得好chill🤭~~不過食物同飲品質素真係一般😶唔好太大期望🙈但份量幾夠既😛價錢都合理🤔黎打下卡我覺得係唔錯既🥰